Συγκλονιστική μαρτυρία συναδέλφου του αστυνομικού: «Για 10 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή» (VIDEO)

Συγκλονιστική μαρτυρία συναδέλφου του αστυνομικού: «Για 10 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή» (VIDEO)

Σόκαραν τα όσα είπε ο συνάδελφος του αστυνομικού που τραυματίστηκε στα επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μάχη για τη ζωή του βρίσκεται ο αστυνομικός που τραυματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (7/12) στα άγρια επεισόδια της έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Από την αστυνομία εξετάζεται η ναυτική φωτοβολίδα που όπως είναι γνωστό δεν σβήνει έτσι έμεινε για ώρα μέσα στον μηρό του άνδρα και συνέχιζε να καίει, προκαλώντας μεγάλη ζημιά.

Ένας συνάδελφος του αστυνομικού μίλησε στο Live news και περιέγραψε τα όσα βίωσαν εχθές το βράδυ.

«Ήμασταν στην ίδια διμοιρία. Δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό η οποία εισχώρησε αρκετά μέσα, έφτασε μέχρι το κόκκαλο και έκοψε την μηριαία αρτηρία. Σε δεύτερο χρόνο έσκασε στα πόδια του πολύ ισχυρή εκρηκτική ύλη η οποία του προκάλεσε τραυματισμό στο άλλο πόδι από θραύσματα. Το πόδι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η αιμοραγία προκλήθηκε και στο άλλο πόδι από θραύσματα. Τον συνάδελφο τον έσωσε η διμοιρία με τουρνικέ καθώς είχε ακατάσχετη αιμοραγία και με κάρπα όταν έχασε πλέον τις αισθήσεις του εν μέσω μάχης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου έπαθε ανακοπή και για 10 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή, ότου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα» είπε χαρακτηριστικά.


Βαγγέλης Αρναούτογλου - ΑΕΚ: Πολλά πρέπει να ειπωθούν και ακόμα πιο πολλά να γίνουν
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X