Για την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ η ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη (21:00 enwsi.gr)

Πρόκριση και φύγαμε για... Λιγκ Καπ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley andronΗ ΑΕΚ ταξίδεψε στην Αλεξανδρούπολη για να διεκδικήσει τον τίτλο του Λιγκ Καπ στο κλειστό γήπεδο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”. Σήμερα (31/1) μπαίνει στη μάχη του Final 4 και πρώτος της “σταθμός” είναι το ματς με τον οικοδεσπότη Εθνικό (21:00 novasports 4/enwsi.gr). Η Ένωση αντιμετωπίζει ίσως την καλύτερη ελληνική ομάδα και για να φτάσει στην πρόκριση πρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της στα δύο παιχνίδια, καθώς διαθέτει παίκτες με εμπειρία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο προπονητής της Ένωσης, Άκης Φλαούνας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και θα παρατάξει την ομάδα του με πλήρες ρόστερ.

Είναι η δεύτερη φορά που θα αγωνιστούν οι “κιτρινόμαυροι” με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τη φετινή σεζόν. Η πρώτη ήταν στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα και η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ. Μετά το σημερινό ματς θα ακολουθήσουν άλλα δύο. Το ένα για την Volleyleague (εντός) και το άλλο για το Κύπελλο (εκτός).

Η ΑΕΚ για να φτάσει στο Final 4 της Αλεξανδρούπολης έπρεπε να ξεπεράσει τα εμπόδια των Ολυμπιακού (2-3), Παναθηναϊκού (3-0) και Κηφισιάς (3-0). Βγήκε πρώτη στον όμιλο με τρεις νίκες και τώρα θέλει να τις κάνει πέντε και να φτάσει στην κορυφή.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X