ΑΕΚ: Για το δύο στα δύο πριν την διακοπή του πρωταθλήματος!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Πανελλήνιος
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει δύο νίκες με Αερωπό και Ολυμπιακό για να πάει ήρεμη στην διακοπή του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο παιχνίδια απομένουν για να κλείσει τις υποχρεώσεις της για το 2023 η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ καθώς φέτος το πρωτάθλημα διακόπτεται νωρίτερα λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει αύριο στην Έδεσσα τον Αερωπό για την 11η αγωνιστική της Handball Premier με στόχο να συνεχίσει το απόλυτο σερί της και να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το επόμενο Σάββατο όπου και θα κριθεί η πρώτη θέση πριν την διακοπή. Στόχος της ομάδας του Ντράγκαν Τζούκιτς είναι να κάνει το δύο στα δύο και να πάει με καλή ψυχολογία και ηρεμία στις διακοπές όπου θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το διάστημα αυτό, παρά τις σημαντικές απουσίες των διεθνών. Να θυμίσουμε πως το ματς με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο είχε αναβληθεί την 3η αγωνιστική μετά το ξαφνικό κλείσιμο του ΟΑΚΑ.

Αποφασίζει για Παπαδόπουλο και Παπαδιονυσίου ο Τζούκιτς

Η αποστολή θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με τον Αερωπό. Το πιθανότερο είναι πως η ομάδα θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Έδεσσα. Αγωνιστικά ο προπονητής της ΑΕΚ αναμένεται να αποφασίσει σήμερα αν θα συμπεριλάβει στην αποστολή τους Τάσο Παπαδιονυσίου και Βύρωνα Παπαδόπουλο. Αν καταφέρουν να βγάλουν χωρίς πρόβλημα την προπόνηση τότε δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν την ομάδα στην Έδεσσα. Δεν αποκλείεται πάντως και το ενδεχόμενο να αποφασίσει να τους προφυλάξει έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X