Σε κώμα στη ΜΕΘ ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα από χούλιγκαν στου Ρέντη

Σε κώμα στη ΜΕΘ ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα από χούλιγκαν στου Ρέντη

Πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τη ζωή του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε κώμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο αστυνομικός των ΜΑΤ που τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων με χούλιγκαν έξω από κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας “Μελίνα Μερκούρη”, όπου διεξαγόταν αγώνας βόλεϊ μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο αστυνομικός βρίσκεται σε κώμα στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, το γεγονός ότι έχασε πολύ αίμα μετά το χτύπημα με τη ναυτική φωτοβολίδα, είναι ο παράγοντας Χ.

«Είναι νωρίς ακόμη για να διαπιστώσουμε εάν η τεράστια απώλεια αίματος έχει προκαλέσει μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη, γι αυτό και χαρακτηρίζεται η κατάσταση του εξαιρετικά κρίσιμη», λέει χαρακτηριστικά στέλεχος του Νίκαιας.

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ο 31χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατασταση στο χειρουργείο και κατά τη διάρκεια της επέμβασης υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά. Μετά από προσωρινή σταθεροποίηση με υψηλές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων βρέθηκε και αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων. Ο ασθενής σε βαρειά γενική κατάσταση μεταφέρθηκε στις 01:30 στη ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X