«Όρκο νίκης» έδωσαν στην ΑΕΚ, για πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ

Με 200 ΑΕΚτζήδες αύριο στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ η "ΑΕΚ της Καρδιάς"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley andres mantekasΗ μεγάλη ώρα έφτασε για την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στις 21.00 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να θεωρούνται το αουντσάιντερ της αναμέτρησης, μπορεί να έχουν εις βάρος τους την προϊστορία, ωστόσο έχουν αφήσει τα πάντα στην άκρη και προετοιμάζονται για το μεγάλο ματς.

Πριν λίγη ώρα μάλιστα ολοκληρώθηκε και η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» χωρίς να προκύψει κάποιο απρόοπτο. Ουσιαστικά ήταν ένα χαλάρωμα για τους κιτρινόμαυρους που υπόσχονται να τα δώσουν όλα και να φτάσουν στον τελικό.

«Ένα ματς είναι, δεν κοιτάμε τίποτα άλλο, ούτε παραδόσεις ούτε φαβορί». Είναι το μήνυμα που βγαίνει από τα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια. Η ομάδα άλλωστε έχει στο ρόστερ της  κάποιους έμπειρους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Μάλιστα οι παίκτες μεταξύ τους συζητούν για την αποψινή αναμέτρηση, με τους πιο «περπατημένους» να δίνουν συμβουλές στους νεότερους για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X