Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από του Ρέντη - Δεν αφήνουν κανέναν να φύγει! (VIDEO)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από του Ρέντη - Δεν αφήνουν κανέναν να φύγει! (VIDEO)

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της αστυνομία στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», μετά τον σοβαρότατο τραυματισμού αστυνομικού στα επεισόδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά την οριστική διακοπή στο Ρέντη, το «Μελίνα Μερκούρη» έχει περίπου 1.000 άτομα, καθώς η αστυνομία δεν αφήνει τον κόσμο να φύγει και όσοι το κάνουν τους προσαγάγουν.

Δυστυχώς το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του League Cup συνεχίζεται παρά την οριστική διακοπή του αγώνα λόγω των επεισοδίων που έγιναν εκτός του «Μελίνα Μερκούρη», με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική. Επεισόδια που δυστυχώς είχαν ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού που έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη από την αστυνομία ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να φύγει κανείς από το γήπεδο. Για την ακρίβεια άφησαν γυναίκες και παιδιά και περίπου 1.000 άτομα είναι στο κλειστό του Ρέντη και για την ακρίβεια στο πάρκινγκ με τους ανθρώπους της αστυνομίας να έχουν κλείσει τις πόρτες προκειμένου να μην φύγει κανείς. Όποιος πάλι θέλει να φύγει θα προσαχθεί όπως έχουν ξεκαθαρίσει. Αξίζει να αναφερθεί πως την στιγμή των διαβουλεύσεων υπήρξε μια μικρή εστία φωτιάς στο «Μελίνα Μερκούρη» η οποία και ευτυχώς σβήστηκε άμεσα.

Πηγή: gazzetta.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X