Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τραυματισμός αστυνομικού έξω από το Ρέντη

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τραυματισμός αστυνομικού έξω από το Ρέντη

Tραυματίστηκε αστυνομικός στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Ρέντη, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματισμό αστυνομικού από ρίψη φωτοβολίδας. Πιθανότερο το σενάριο εκκένωσης του κλειστού όταν καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού διεκόπη προσωρινά λόγω επεισοδίων που έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο πως από τα επεισόδια προέκυψε τραυματισμό αστυνομικού.

Με το σκορ στο 17-11 οι διαιτητές της αναμέτρησης με την οσμή των δακρυγόνων να έχει περάσει εντός του κλειστού έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Οι διαιτητές ενημέρωσαν πως θα βγαίνουν ανά τακτά διαστήματα στον αγωνιστικό χώρο για να δώσουν το “οκ” για τη συνέχεια του αγώνα. Το γεγονός αυτό κάνει πολύ πιθανή την εκκένωση του γηπέδου εφόσον κριθεί «καθαρή» η ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά όσα γράφει ο η προκήρυξη της ΕΣΑΠ:
Άρθρο 20ο

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ

α) Σε περίπτωση επεισοδίων στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων κατά την διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης (αγώνα) τα οποία έχουν σχέση με τα αγωνιζόμενα ΤΑΑ επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 2.000€.
β) Σε περίπτωση επεισοδίων στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων κατά την διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης (αγώνα), τα οποία έχουν σχέση με τα αγωνιζόμενα ΤΑΑ που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού μίας (1) έως δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 3.000 €.

7.11. Σε κάθε περίπτωση που ο αγώνας δεν διεξάγεται ή διακοπεί μετά την έναρξή του λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου ή άλλης σοβαρής αιτίας (πχ εκτεταμένα επεισόδια που απειλούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα) ο διαιτητής του αγώνα οφείλει να ματαιώσει τον αγώνα και να αποστείλει το Φύλλο Αγώνος στην ΕΣΑΠ, μαζί με αναλυτική έκθεση των γεγονότων που οδήγησαν στην μη διεξαγωγή ή την, κατά περίπτωση, οριστική διακοπή του αγώνα. Ο Διαιτητής του αγώνα ενημερώνει άμεσα με την απόφαση οριστικής διακοπής του αγώνα την Επιτροπή Πρωταθλήματος, η οποία λαμβάνει απόφαση εντός Δυο (2) ωρών για τον νέο ορισμό του αγώνα.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X