Αυξημένη ζήτηση για το ντέρμπι της Δευτέρας

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Μαρκόπουλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley ginekonΑνακοίνωση εξέδωσε το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ στο βόλεϊ,  αναφορικά με τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Δευτέρα. Τονίζεται μεταξύ άλλων ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από τα γραφεία της ερασιτεχνικής, ενώ όσα απομείνουν θα μπορεί ο κόσμος της Ένωσης να τα προμηθευτεί έξω από το γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, όπου θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

«Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος που υπάρχει για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα στις 17:00 στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, τα κουπόνια ενίσχυσης θα διατίθενται σήμερα από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής (Δεκελείας 138) μέχρι και τις 6 το απόγευμα. Αύριο η διάθεση θα γίνεται από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι. Την Δευτέρα τα κουπόνια ενίσχυσης του αγώνα θα διατίθενται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2 το μεσημέρι. Όσα απομείνουν θα διατίθενται έξω από το γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.  Λόγω της αυξημένης ζήτησης παρακαλείστε να προσέλθετε στο γήπεδο τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Σας περιμένουμε όλους εκεί για να στηρίξετε την ομάδα μας στο πρώτο της φετινό παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X