ΑΕΚ: Ξεχνάει την Ευρώπη, όλα για το νταμπλ!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Πανελλήνιος
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και στρέφει πλέον αποκλειστικά την προσοχή της στην κατάκτηση του νταμπλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της για φέτος με την ήττα από την Κρίενς.

Παρά την απογοήτευση από το αποτέλεσμα στις τάξεις της ΑΕΚ έχουν αφήσει ήδη πίσω τους το συγκεκριμένο ματς και επικεντρώνονται πλέον αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις με αποκλειστικό και μεγάλο στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

Η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις έχοντας μπροστά της ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο κόντρα στον Αερωπό. Ακόμα παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή των Παπαδόπουλου και Παπαδιονυσίου οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Λουκέρνη. Ο προπονητής της ΑΕΚ προτίμησε να τους προφυλάξει έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι στα παιχνίδια που ακολουθούν. Σε περίπτωση που δεν προλάβουν τον αγώνα του Σαββάτου τότε θα είναι απόλυτα έτοιμοι στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έχει οριστεί για τις 16 Δεκεμβρίου, με το οποίο και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για το 2023. Να θυμίσουμε πως ακολουθεί η διακοπή για τις γιορτές αλλά και για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών που αναχωρεί για την Γερμανία όπου θα πάρει μέρος στο EURO 2024.

Η Ανάλυση του Άκη Ζήκου για το χαμένο πρωτάθλημα |AEK After 20/05/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X