Κωνσταντίνου περίμενε, τους απίθανους Νταλ Μόρο, Μπελότι και Καντέρο του έφεραν (VIDEO)

Κωνσταντίνου περίμενε, τους απίθανους Νταλ Μόρο, Μπελότι και Καντέρο του έφεραν (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dalmoro-beloti-petkov-canteroΜπορεί στην αποψινή λήξη των μεταγραφών του Ιανουαρίου να μην υπάρχει αγωνία για την ΑΕΚ, αλλά πριν από λίγα χρόνια τα…καρδιοχτύπια ήταν έντονα. Βλέπετε, η μεταγραφική ενίσχυση της Ενωσης μπορούσε να είναι πιο κομβική ακόμα και από ένα παιχνίδι της ομάδας. Όπως ακριβώς συνέβη μια μέρα σαν σήμερα του 2000. Τότε η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από την Καλαμάτα, αλλά όλοι ασχολούνταν με τον παίκτη που δεν ερχόταν και τους…απίθανους που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ.

Όπως σας είχαμε παρουσιάσει πρόσφατα, ήταν ο χειμώνας που η ΑΕΚ είχε έτοιμο τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο Κύπριος φορ, τοπ όνομα εκείνα τα χρόνια, είχε συμφωνήσει στα πάντα. Ωστόσο, η αλλαγή στην ιδιοκτησία του Ηρακλή, έφερε τα πάνω κάτω. Ο Κωνσταντίνου έμεινε στην Θεσσαλονίκη και η ΑΕΚ έκανε μεταγραφές της πλάκας (φωτεινή και μοναδική εξαίρεση ο σπουδαίος Βούλγαρος μέσος, Μίλεν Πέτκοφ). Γιατί κατά τα άλλα, ήταν να κλαις.

Δυο Ιταλοί γυρολόγοι, ο απίθανος Φίλιπο Νταλ Μόρο και ο Ντάβιντε Μπελότι. Αχαρτογράφητοι, με περίεργες ιστορίες να τους συνοδεύουν, έπαιξαν συνολικά και οι δύο μαζί ένα λεπτό! Μαζί τους και ένας Αργεντινός κιθαρίστας, που συστήθηκε ως ποδοσφαιριστής, ο περίφημος Καντέρο. Μοιραία, ο Παθιακάκης έβγαζε…αφρούς μετά το ματς της Καλαμάτας, τονίζοντας πως η ΑΕΚ ήθελε κανονικούς παίκτες. Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε πως η Ενωση είχε μείνει στο 1-1, αν και προηγήθηκε με τον Μαλαδένη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”vkb4BxlDJzg” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X