«Χιονοθύελλα» η ΑΕΚ, με πεντάρα για την κούπα (VIDEO)

«Χιονοθύελλα» η ΑΕΚ, με πεντάρα για την κούπα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

agorogiannis-papadopoulos-kopitsisΤην περίοδο 1992-93 η ΑΕΚ βάδιζε ολοταχώς για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Ωστόσο, στην αλλαγή του χρόνου η ομάδα εμφάνισε σημάδια κάμψης και είχε τρία συνεχόμενα ματς δίχως νίκη. Ωστόσο, μια μέρα σαν σήμερα του 1993, η Ενωση σκόρπισε με πέντε γκολ τη Δόξα Δράμας και έδειξε προς τους αντιπάλους της ποιος ήταν το μεγάλο αφεντικό. Η ΑΕΚ είχε διατηρήσει την πρωτοπορία στη βαθμολογία, έχοντας προβάδισμα δύο και τριών πόντων από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικό εκείνης της ημέρας το τσουχτερό κρύο, καθώς στη Νέα Φιλαδέλφεια χιόνιζε και είχε έντονο αέρα. Η χιονοθύελλα πάντως ήταν μέσα στο γήπεδο. Η ΑΕΚ άνοιξε από νωρίς το σκορ με κεφαλιά του Βασίλη Δημητριάδη και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Σλίσκοβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο για την ταυτότητα του τελικού νικητή.

Τα καλύτερα, ήρθαν στο δεύτερο μέρος. Ο Αλεξανδρής με υπέροχο γυριστό βολ πλανέ, ο Σαμπανάντζοβιτς με φοβερή ατομική ενέργεια και ο Κούτουλας με κεφαλιά, ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν πως δεν θα σταματούσαν πουθενά και όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο Αλεξανδρής μετά το παιχνίδι: «Δεν ξεχάσαμε τη μπάλα από τη μια στιγμή στην άλλη».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”Bh84ZMElxmM” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X