Ένα όνειρο τρελό για την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου στην ιστορία της ΑΕΚ

Ένα όνειρο τρελό για την κατάκτηση του πρώτου τροπαίου στην ιστορία της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volei1Όταν στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 αποφασίστηκε η επανασύσταση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ και άρχισε η ομάδα να ανεβαίνει ένα προς ένα τα σκαλιά των τοπικών κατηγοριών, φαινόταν πολύ μακρινά όσα μπορεί να ζήσουν απόψε οι διάδοχοι τους. Βλέπετε, η αποψινή αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ, αποτελεί το εισιτήριο της ΑΕΚ για τη διεκδίκηση του πρώτου τροπαίου στην ιστορία της. Και αυτό είναι ένα όνειρο τρελό που γεμίζει ενθουσιασμό την ομάδα.

Η ΑΕΚ έφτασε ξανά κοντά σε μια μεγάλη διάκριση. Ηταν ο τελικός του κυπέλλου το 1999, που δεν έφερε τον τίτλο έπειτα από την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό στη Δράμα. Την επόμενη σεζόν υπήρξε η μεγάλη υπέρβαση, η Ενωση έφτασε στο φάιναλ φορ του κυπέλλου κυπελλούχων που διεξήχθη στην Αθήνα, αλλά τελικά αναγκάστηκε να περιοριστεί στην 3η θέση. Ακολούθησαν χρόνια δύσκολα, που απείλησαν με διάλυση την ΑΕΚ.

Τώρα, παρά τα προβλήματα και την αναταραχή που προκάλεσε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και σε κομβικές θέσεις της ομάδας, η ΑΕΚ επιχειρεί τη νέα υπέρβαση. Κόντρα σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες στη χώρα, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό της, η Ενωση θέλει να κάνει την υπέρβαση. Να ζήσει το όνειρο, να επιχειρήσει να δώσει στην ΑΕΚ την πρώτη μεγάλη διάκριση της σεζόν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X