Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ Betsson στους «16» και η πιθανότητα «εμφυλίου» στον νέο όμιλο

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ Betsson στους «16» και η πιθανότητα «εμφυλίου» στον νέο όμιλο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson θα περιμένει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να δει ποιες ομάδες πιθανώς θα την συνοδεύσουν στους 16

Η ΑΕΚ Betsson μετά την πανηγυρική νίκη επί της Σάσαρι, εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση ως πρώτη και καλύτερη ομάδα. Η τελευταία αγωνιστική στην Γερμανία, θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για την Ένωση, αφού όλα έχουν κριθεί.

Σύμφωνα με το σύστημα που έχει το BCL, στην φάση των 16 δημιουργούνται τέσσερις νέοι όμιλοι των τεσσάρων ομάδων , όπου οι πρώτες δύο, προκρίνονται στα playoff της διοργάνωσης. Η ΑΕΚ ως πρώτη θα μπει επικεφαλής στο νέο Όμιλο L και εκεί είναι προκαθορισμένα τα σταυρώματα ώστε να συμπληρωθεί ο όμιλος.

Μαζί λοιπόν με την Ένωση, θα υπάρχει και ο πρώτος του Ομίλου Η, που θα παιχτεί μεταξύ της Ντερτόνα (4-0) και της Μούρθια (3-1). Η 3η και η 4η ομάδα θα προκύψουν από τα play in και εκεί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχουμε μια Ελληνική ομάδα στον ίδιο Όμιλο, είτε Ελληνικό εμφύλιο στα play in.

Η 3η ομάδα του Ομίλου λοιπόν θα προκύψει από το play in του 2ου του Α Ομίλου, δηλαδή είτε το Περιστέρι, είτε η Λεμάν και του 3ου του Β Ομίλου, δηλαδή είτε του Προμηθέα, είτε της Ρίτας Βίλνιους. Είναι πιθανό λοιπόν να βρεθούν αντιμέτωποι το Περιστέρι με τον Προμηθέα για μια θέση στον Όμιλο της ΑΕΚ, που θα του περιμένει.

Η 4η ομάδα του Ομίλου, θα προκύψει από την αναμέτρηση του 2ου του F Ομίλου, δηλαδή είτε της Βόννης, είτε της Μπρεογκάν, με τον 3ο του Ε Ομίλου, δηλαδή είτε της Οστάνδης, είτε της Όλντενμπουργκ, με βάση την εικόνα που έχουμε αυτήν την στιγμή.

Συνοπτικά λοιπόν ο νέος Όμιλος της ΑΕΚ θα είναι:

D1 – AEK
H1 – Ντερτόνα/Μούρθια
A2 vs B3 – Λεμάν/Περιστέρι (Α2) vs Ρίτας/Προμηθέας (Β3)
F2 vs E3 – Βόννη/Μπρεογκάν (F2) vs Όλντενμπουργκ/Οστάνδη (E3)

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα, είτε το Περιστέρι, είτε ο Προμηθέας να βρεθούν στον Όμιλο της ΑΕΚ και να παλέψουν για την πρόκριση στους οκτώ της διοργάνωσης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X