Οι παίκτες των Μπακς έβγαλαν 150.000 και στοχεύουν στα 850 χιλιάρικα!

Οι παίκτες των Μπακς έβγαλαν 150.000 και στοχεύουν στα 850 χιλιάρικα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μιλγουόκι Μπακς έγιναν η τρίτη ομάδα που έκλεισε την θέση της στο Final 4 του in-season tournament, με τους παίκτες των «Ελαφιών» να έχουν και οικονομικό όφελος.

Για την πρόκριση στα προημιτελικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του καρπώθηκαν από 50.000 δολάρια ο καθένας, ενώ μετά την πρόκριση στο Final 4 θα λάβουν ακόμη 100 χιλιάδες.

Εφόσον οι Μπακς αποκλείσουν τους Πέισερς και πάνε στον τελικό του in-season tournament θα λάβουν ακόμη 200 χιλιάδες δολάρια, ενώ σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου οι παίκτες του Μιλγουόκι θα πάρουν από 500.000 ο καθένας!

Όπως είναι φυσικό το κίνητρο είναι ιδιαίτερα μεγάλο για τους παίκτες των Μπακς, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων, αφού ο νικητής του in-season tournament πέρα από το ιστορικό επίτευγμα θα έχει και τεράστιο οικονομικό όφελος.

Συνολικά το ποσό που θα πάρει ο κάθε παίκτης της ομάδας που θα κατακτήσει το Κύπελλο του NBA, ανέρχεται στα 850 χιλιάδες δολάρια!

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X