Πόποβιτς και Τσουκαλάς στη δοκιμή 11άδας του Δέλλα ενόψει Μανδραϊκού

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ερμής Ζωνιανών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

popovicΔοκιμή 11άδας έκανε σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας ενόψει του αγώνα με τον Μανδραϊκό το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο τεχνικός της Ένωσης σε αυτήν έδειξε ότι θα διατηρήσει τον “κορμό” της ενδεκάδας που παίζει τελευταία, με λίγες αλλαγές σε αυτή.

Αρχικά ο Δέλλας ξεκίνησε τον Πόποβιτς δεξιά στην επίθεση, με τον Πλατέλλα να κινείται πίσω από τον Μπρέσεβιτς και τον Γροντή στα αριστερά. Ένα σενάριο που φέρνει τον Ντακόλ στον πάγκο, λόγω του παρατεταμένουν ντεφορμαρίσματος του. Στα χαφ το δίδυμο Κορδέρο – Ανάκογλου ακλόνητο, όπως και ο Πεταυράκης αριστερά.

Δεξιά στην άμυνα ξεκίνησε ο Τσουκαλάς, ο οποίος στη Νάξο πήρε την θέση του Γεωργέα στο δεύτερο ημίχρονο. Δείγμα ότι πιθανόν ξεκουραστεί ο αρχηγός της ΑΕΚ από τα σερί παιχνίδια. Στα στόπερ ο Ρόβας έπαιξε με τον Τσιρίλο για ακόμη ένα ματς, στο δίδυμο που προσφέρει φέτος την μεγαλύτερη αμυντικά ασφάλεια στην Ένωση.

Πάντως, ο Δέλλας προς το τέλος του διπλού έκανε και τρεις αλλαγές. Ο Γεωργέας έπαιξε δεξιά, ο Ντακόλ πήρε την θέση του Πόποβιτς και έπαιξε πίσω από τον Μπρέσεβιτς με τον Πλατέλλα να κινείται δεξιά και ο Τζανετόπουλος αντικατέστησε στον Τσιρίλο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X