Κλαρούδας:«Υπηρέτησα με μάχιμο τρόπο και καθαρή συνείδηση την ΑΕΚ»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

klaroudas flaounasΤις απαντήσεις του για την αποχώρηση του από την ΑΕΚ, μέσα από μια γραπτή ανακοίνωση στον Τύπο, έδωσε ο Γιώργος Κλαρούδας. Ο πρώην τεχνικός της Ένωσης ευχαρίστησε τον κόσμο και τους παίκτες της ΑΕΚ, και μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στο διαζύγιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στην ώρα της έντασης, που προκάλεσε η αποχώρηση μου ήταν επιλογή σύνεσης να επικρατήσει ψυχραιμία χωρίς δηλώσεις και σχόλια. Σήμερα με μία απόσταση χρόνου, που εγγυάται τη νηφαλιότητα, είμαι υποχρεωμένος απέναντι στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ να εκθέσω τη δική μου εξήγηση γι’ αυτήν την ξαφνική αποχώρηση.

Η ομάδα συγκροτήθηκε με την πολλαπλή συμβολή της διοίκησης την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, και εγώ ανέλαβα εξ ολοκλήρου την βαριά ευθύνη να συγκροτήσω τη στελέχωση της ομάδας, προκειμένου να έχουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, χωρίς να διακινδυνεύσει με υποβιβασμό, και να διεκδικήσει στην καλύτερη των περιπτώσεων έξοδο στην Ευρώπη .Με την εξαιρετική ποιότητα των αθλητών που ήρθαν στην ομάδα και τη συνειδητή αφοσίωση τους σε αυτήν, αλλά και στο άριστο κλίμα που είχαμε δημιουργήσει καταφέραμε να πετύχουμε πολλά ,σε μικρό χρονικό διάστημα, και να αυξήσουμε τις προσδοκίες, και τις δικές μας και του περίγυρου αλλά και των φιλάθλων μας. Σταθερή ήταν πλέον η πεποίθηση μου ότι αυτή η ομάδα είναι δομημένη για σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες έχοντας κερδίσει ήδη το σεβασμό των αντιπάλων αλλά και του κόσμου της. Έτσι στοχεύσαμε ψηλότερα από τα αρχικά σχέδια μας.

Όμως με την πάροδο του χρόνου και παρά την επιτυχημένη πορεία τα πράγματα άλλαζαν.

Δυστυχώς, στο καθοριστικό κριτήριο της ελευθερίας του προπονητή να εφαρμόσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα δεν υπήρξε η αναγκαία ταύτιση και αντίληψη , στοιχείο που υπονόμευσε την προσωπική  μου αξιοπρέπεια. Η συνειδητή αφοσίωση μου στην ομάδα με οδήγησε σε μια προσωρινή ανοχή και υποχωρητικότητα.  Όταν πλέον ο αντίκτυπος των παρεμβάσεων πέρασε στην ομάδα, απειλώντας και υπονομεύοντας την αγωνιστική διάκριση της αλλά και την ηρεμία της, τότε η μόνη υπεύθυνη διέξοδος ήταν η αποχώρηση μου. Σε όσους καλόπιστους δυσφόρησαν για το ό,τι συνέβη πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, και το Φαιναλ Φορ της Αλεξανδρούπολης απαντώ, οτι ακριβώς, επειδή είναι μεγάλη η σπουδαιότητα αυτών  των αγώνων, η ομάδα χρειαζόταν να παίξει, χωρίς να επιβαρύνεται με τέτοιες ανοικτές εκκρεμότητες, που ίσως δυσχέραιναν την προσπάθεια της και επιβάρυναν την ψυχολογία της.

Ευχαριστώ την εκλεγμένη διοίκηση για την καθοριστική της βοήθεια στη στελέχωση  και οργάνωση της ομάδος, τους συνεργάτες μου, και πάνω απ’ όλους  τους σπουδαίους και ικανότατους αθλητές, που στελέχωσαν, και δημιούργησαν αυτήν την τόσο αξιόπιστη ομάδα, καθώς επίσης, και για την άψογη, και άριστη συνεργασία που είχαμε.

Δεν γίνεται ασφαλώς, να ξεχάσω, τους πρωταγωνιστές της εξέδρας ,που ανεβάζουν το κύρος του σωματείου, και του αθλήματος, με τη συγκλονιστική συμμετοχή και την υπερβολική αγάπη τους για την ομάδα.

Αποχωρώ, με τη σταθερή πεποίθηση, ότι υπηρέτησα με μάχιμο τρόπο, και καθαρή συνείδηση την ΑΕΚ ,των μεγάλων συμβόλων και συμβολισμών»!

Γιώργος Κλαρούδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X