Μουστακίδης: "Σεβασμός και προσοχή στην ΑΕΚ"

Μουστακίδης: "Σεβασμός και προσοχή στην ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

P1300479-1Δείτε τι είπαν στη συνέντευξη τύπου του Final 4 οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Λιγκ Καπ. Την ομιλία άνοιξε ο γενικός γραμματέας της ΕΣΑΠ, Γιάννης Τζίμας, στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Μανώλης Βουκουρεσλής και μετά οι προπονητές, Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Φοίνικας Σύρου), Άκης Φλαούνας (ΑΕΚ), Σάκης Μουστακίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) και Κώστας Δεληκώστας (Λαμία).

Αναλυτικά:

Γιάννης Τζίμας (Γενικός Γραμματέας ΕΣΑΠ)

«Το Final 4 του Λιγκ Καπ είναι το μεγάλο στοίχημα του Έβρου, της Αλεξανδρούπολης και του Εθνικού. Η πόλη μας αγαπάει το βόλεϊ, θέλουμε να διοργανώσουμε μια μεγάλη γιορτή αλλά δυστυχώς προσπαθούμε ακόμα να πείσουμε την αστυνομία για τα αυτονόητα. Δεν έχουμε πόλεμο. Έχουμε γιορτή για το άθλημα και όλες οι ομάδες προσπαθούμε να πείσουμε την αστυνομία να μην κάνει νεκρές ζώνες ασφαλείας. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι και οπαδοί του Εθνικού μέσα από την πόλη μας. Είμαστε σίγουροι πως δε θα γίνουν επεισόδια και το πρωί της Παρασκευής θα κάνουμε προσπάθεια να πείσουμε την αστυνομία. Είναι κρίμα να ρίξουμε βάρος στα μέτρα ασφαλείας και όχι στους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Όλες οι ομάδες και οι φίλαθλοι τους είμαστε μαζί».

Μανώλης Βουκουρεσλής (πρόεδρος Εθνικού Αλεξανδρούπολης)

«Ο Εθνικός είναι στην πρώτη γραμμή του βόλεϊ για περισσότερο από 40 χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που η Αλεξανδρούπολη φιλοξενεί μια τόσο μεγάλη διοργάνωση στο ανδρικό βόλεϊ σε συλλογικό επίπεδο. Για εμάς είναι κάτι το ξεχωριστό. Εργάζονται για αυτή τη διοργάνωση πολλοί άνθρωποι κι όλοι μαζί έχουμε καθήκον να πετύχουμε σε οργανωτικό επίπεδο και να τιμήσουμε τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά».

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (προπονητής Φοίνικα Σύρου)

«Η διοργάνωση είναι φόρος τιμής στον μεγάλο άνθρωπο και βολεϊμπολίστα Νίκο Σαμαρά, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Ο Φοίνικας έχει στόχους και φιλοδοξίες και στο Λιγκ Καπ. Το καλοκαίρι έγινε μείωση 30% στο μπάτζετ με μεγάλο στόχο τη δημιουργία καλού και αξιόμαχου συνόλου και την είσοδο στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος. Δε λέμε πως μένουμε στην απλή συμμετοχή στη διοργάνωση. Αν καταφέρουμε να πάρουμε και έναν τίτλο θα είναι το καλύτερο. Στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό το παλέψαμε, το χαρήκαμε αλλά δεν προκριθήκαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Σάκης Μουστακίδης (προπονητής Εθνικού Αλεξανδρούπολης)

«Φεύγοντας ο Ολυμπιακός από το Final 4 όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν στόχο το Κύπελλο. Είναι ιδιαίτεροι αγώνες. Είμαστε λίγο κουρασμένοι από τις υποχρεώσεις μας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Περισσότερο με προβληματίζει ο ημιτελικός με την ΑΕΚ. Δείχνουμε σεβασμό και προσοχή στην ΑΕΚ. Δεν κρύβω πως μας αγχώνει η στάμπα του φαβορί. Ήρθαμε να παίξουμε βόλεϊ και όχι να παλέψουμε. Θεωρώ υπερβολικά τα μέτρα ασφαλείας, ειδικά όταν ο φίλαθλος κόσμος του Έβρου έχει δείξει άψογα δείγματα γραφής».

Κώστας Δεληκώστας (προπονητής Λαμίας)

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω με την ομάδα της Λαμίας σε αυτή τη γιορτή. Το βόλεϊ για τον Έβρο είναι το Εθνικό σπορ και ξέρω πόσο το περιμένουν οι άνθρωποι της Αλεξανδρούπολης. Στον αγώνα που θα δώσουμε με τον Φοίνικα Σύρου το φαβορί είναι ο Φοίνικας. Ο Εθνικός είναι το φαβορί στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Αυτά είναι στα λόγια. Σε ένα Final 4 τα πάντα ανατρέπονται. Θα παίξουμε χωρίς άγχος για να ανατρέψουμε τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X