«Καψούρα» από το παρελθόν με τον Ιγκλέσιας

«Καψούρα» από το παρελθόν με τον Ιγκλέσιας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

iglesiasΜερικές μεταγραφικές υποθέσεις φαίνεται πως περιέχουν νομοτελειακά στοιχεία. Πως είναι σχεδόν καρμικό κάποια στιγμή να προχωρήσει μια υπόθεση και να συμφωνηθεί μια μεταγραφή. Όπως φαίνεται πως συμβαίνει στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ματίας Ιγκλέσιας. Ένα μεταγραφικό «φλερτ» που κρατά πολλά χρόνια και τώρα ενδέχεται να οδηγήσει σε συμφωνία και να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τον 29χρονο Αργεντινό αμυντικό μέσο του Ατρόμητου.

Ο Ιγκλέσιας προστέθηκε πρώτη φορά στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ από την περίοδο 2010-11. Ηταν η τέταρτη σεζόν του στην Λάρισα και είχε βγάλει…μάτια με τις εμφανίσεις του. Είχε κάνει 21 συμμετοχές (πετυχαίνοντας και ένα γκολ), έπειθε πως ήταν έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω. Η ΑΕΚ είχε κάνει σκάουτινγκ για μήνες, είχε αποφασιστεί να υπάρξει κίνηση, αλλά τα μεγάλα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τότε, δεν επέτρεψαν να γίνει η μεταγραφή.

Στην ΑΕΚ ενθουσιάζονται με τα σωματικά προσόντα του Ιγκλέσιας. Παίκτης που γεμίζει τη μεσαία γραμμή και είναι πολύ αθλητικός. Μπορεί να παίζει με το κεφάλι ψηλά, να δίνει σωστά την πρώτη πάσα και είναι πολύ πειθαρχημένος μέσα στο γήπεδο. Αναμφίβολα, μεγάλο όπλο είναι και η ικανότητα στο κεφάλι, που τον έχει οδηγήσει ήδη τέσσερις φορές στο φετινό πρωτάθλημα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X