Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Καρβαλιάλ!

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Καρβαλιάλ!
Photo Credits: INTIME

Σήμερα αναμένεται στην Αθήνα ο Κάρλος Καρβαλιάλ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εποχή Καρβαλιάλ… ενόψει για τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι στον Βόλο ήταν το “κύκνειο άσμα” του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όπως εξάλλου αναμενόταν, ιδίως μετά και τη νέα βαρβάτη γκέλα των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν ούτως ή άλλως “τελειωμένος” έπειτα τη συντριβή στο Φράιμπουργκ και ο αντικαταστάτης του θα είναι επίσης από την ιβηρική, αλλά από… διαφορετική γειτονιά.

Το πρώτο όνομα που “έπαιξε” δυνατά -προερχόμενο από τα πορτογαλικά ΜΜΕ- για τον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν ο Κάρλος Καρβαλιάλ και πλέον ο άλλοτε προπονητής του Αστέρα Τρίπολης είναι οριστικά ο εκλεκτός και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρίσκεται εντός της ημέρας στην Ελλάδα για να προχωρήσει η συμφωνία του με τους Ερυθρόλευκους.

Τελευταίος σταθμός του ήταν η Θέλτα, στον πάγκο της οποίας κάθισε πέρυσι, ενώ είχαν προηγηθεί οι Αλ Ουάχντα, Μπράγκα, Ρίο Αβέ, Σουόνσι, Σέφιλντ, Μπασακσεχίρ, Μπεσίκτας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μαρίτιμο μεταξύ άλλων.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X