Χατζόπουλος: «Ο Εθνικός έχει την πίεση»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xatzopoulosΟ κεντρικός της ΑΕΚ  Δημήτρης Χατζόπουλος μίλησε για τον αυριανό ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αλλά και για την κλήρωση του κυπέλλου που φέρνει πιθανότατα και πάλι την ίδια ομάδα στον δρόμο της Ένωσης.

«Το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της Αλεξανδρούπολης οι οποίοι αγαπούν το άθλημα να παρακολουθήσουν ωραίους αγώνες ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες και να ζήσουν την ατμόσφαιρα μιας διήμερης, όπως προβλέπεται, γιορτής του βόλεϊ. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για ν ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης και στις προσδοκίες των φιλάθλων μας, η παρουσία των οποίων αναμένεται έντονη στο γήπεδο. Η ΑΕΚ στο βόλεϊ είναι μια νέα ομάδα αλλά σαν σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και ως τέτοιος πάντα θα επιδιώκει να κατακτά τρόπαια. Ο αγώνας με τον Εθνικό δεν έχει προγνωστικά και αυτό φάνηκε και στον αγώνα του Α΄γύρου».

Ο Χατζόπουλος αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Κυπέλλου. «Μέσα σε 20 ημέρες θα παίξουμε τρεις φορές, στο Λιγκ Καπ, στο Κύπελλο και στον Β΄γύρο του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός θα έχει το πλεονέκτημα έδρας και στο Κύπελλο. Για μας θα είναι καλό που θα παίξουμε πολλές φορές. Αυτό θα μας βοηθήσει να αυτοματοποιήσουμε το παιχνίδι μας και να απειλήσουμε τον Εθνικό στην έδρα του. Μπορεί να παίζουμε εκτός έδρας αλλά στο Λιγκ Καπ και στο Κύπελλο ο γηπεδούχος έχει μεγαλύτερη πίεση».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X