Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (3/12)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (3/12)

Με σημαντικές αναμετρήσεις στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα συνεχίζεται η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα 16:00

Πέντε σερί 2-3 γκολ στα μεταξύ τους ματς. Από δύο σερί νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι με τελευταίο το διπλό επί της Σέφιλντ (1-3) με καλή εμφάνιση. Έτσι πήραν ανάσες και ανέβηκαν βαθμολογικά. Τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Τελευταία νίκη το 2-1 στο Κόνφερενς Λιγκ επί της Λέγκια. Τρομερή πορεία στην Πρέμιερ με 9 νίκες σε 13 ματς με αποτέλεσμα να είναι στην τετράδα.

Προγνωστικό στοιχήματος: Λογικό το σετ και ο φαβοριτισμός της Βίλα. Είναι γεγονός πως το διπλό σε αποδόσεις διπλασιασμού μας εξιτάρει.

Τσέλσι – Μπράιτον 16:00

Πέντε σερί G/G στα μεταξύ τους στο πρωτάθλημα. Η Τσέλσι προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Νιούκαστλ. Με 4-4-5 στις 13 πρώτες αγωνιστικές είναι, ήδη, στο -12 από την τετράδα. «Απέδρασε» με το 0-1 από τη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ η Μπράιτον με μέτρια εμφάνιση. «Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από μας», παραδέχθηκε ο Ντε Τσέρμπι που βλέπει την ομάδα του να είναι αήττητη σε 7 σερί ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Σε ακόμη ένα ματς έχουν απουσίες οι «γλάροι».

Προγνωστικό στοιχήματος: Δεν θα πάμε κόντρα στην παράδοση του ζευγαριού. Μας αρέσει το combo G/G και Over 2,5.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος - ΑΕΚ: Περί Αραούχο, Άμραμπατ, Μπρινιόλι, μεταγραφών και ΕΠΟ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X