Με Εθνικό Αλεξανδρούπολης ή Άρη, κληρώθηκε να αγωνιστεί η ΑΕΚ στο κύπελλο

ΦΩΤΟ από το Παναχαϊκή - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley andronΜε τον νικητή του ζευγαριού,  Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στα προημιτελικά του κυπέλλου βόλεϊ, όπως προέκυψε μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ομοσπονδίας. Οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν στις 19 Φεβρουαρίου , ενώ στις αρχές του μήνα θα γνωρίζουν με ποιά απο τις δύο ομάδες θα παίξουν. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου και ο νικητής θα παίξει γηπεδούχος απέναντι στην Ένωση.

Οι κιτρινόμαυροι  την φετινή σεζόν έχουν ηττηθεί τόσο από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης όσο και από τον Άρη για το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα στις 4 Νοεμβρίου η Ένωση έχασε 3-1 για την 4η αγωνιστική, ενώ στις 14 Δεκεμβρίου δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Άρη, χάνοντας 3-2, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής.

ΑΕΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστούν στις 8 Φεβρουαρίου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ ασφαλώς ξεχωρίζει και ο μεγάλος ημιτελικός του Λιγκ Καπ, που θα διεξαχθεί αύριο στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Αναλυτικά τα ζευγάρια της κλήρωσης:

Νικητής Εθνικός Αλεξανδρούπολης / Άρης – ΑΕΚ
Παμβοχαϊκός – ΠΑΟΚ
ΑΟ Κηφισιάς – Παναθηναϊκός
Νίκη Αιγινίου – Ολυμπιακός.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X