Μάρτζος: "Έμπειρη ομάδα και με όνομα η ΑΕΚ"

Μάρτζος: "Έμπειρη ομάδα και με όνομα η ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Marztos_Paris_Δηλώσεις στην εφημερίδα “Ώρα των σπορ” πραγματοποίησε ο Πάρης Μάρτζος του ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ο φόργουορντ της κρητικής ομάδας δήλωσε αρχικά: «Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά στο γήπεδο, όπου προσπαθούμε να δούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ταυτόχρονα, προσπαθούμε να βελτιώσουμε και τις δικές μας αδυναμίες. Όταν φτάνει η ώρα του αγώνα, προσπαθούμε να βγάλουμε ενέργεια, γιατί υπολειπόμαστε εμπειρίας αλλά το καλύπτουμε γιατί είμαστε «ομάδα» και στη συνέχεια μίλησε για:

Την ΑΕΚ, που προέρχεται από την ήττα στο Ψυχικό: «Η ΑΕΚ είναι μια έμπειρη ομάδα με έμπειρους παίκτες. Δεν νομίζω ότι θα είναι επηρεασμένη και ότι θα σκέφτεται ακόμη την ήττα. Θα είναι δύσκολο το μεταξύ μας ματς του Σαββάτου και πιστεύω ότι θα είναι προετοιμασμένη. Η ΑΕΚ έχει ένα όνομα, έχει μια εμπειρία και δεν νομίζω ότι θα έχει πίεση».

Το τι θα προσέξει ο ΟΦΗ στον αγώνα με ΑΕΚ: «Παίζουμε στην έδρα της ΑΕΚ, οπότε πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Η ΑΕΚ στο γήπεδό της, τρέχει, πιέζει, έχει ενέργεια και σ’ αυτό παίρνει μεγάλη βοήθεια και από την παρουσία του κόσμου της».

Την μάχη της ανόδου: «Η αλήθεια είναι, ότι μόνο με την ΑΕΚ έχουμε χάσει πολύ εύκολα. Διότι οι υπόλοιπες ομάδες πλην Καβάλας μάς κέρδισαν πολύ δύσκολα. Πάντως η Καβάλα, έχει αλλάξει πολύ με τον καινούργιο προπονητή, ενώ το Ψυχικό και ο Κόροιβος είναι πολύ έμπειρες ομάδες. Αυτή την στιγμή η κατηγορία, έχει τέσσερις ομάδες όπου το παραμικρό λάθος μπορεί να τους στοιχίσει».

Τις δύσκολες έδρες: «Οι ομάδες που θα παίξουν στην έδρα του Φιλίππου πρέπει να πάρουν την νίκη. Το Ψυχικό έχει να παίξει με μάς στην έδρα μας, όπου όπως έχουμε δείξει δεν είμαστε εύκολη ομάδα, ενώ και ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που πρέπει να περάσουν από την έδρα της. Και η ΑΕΚ έχει «συν», διότι ήδη το πέτυχε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X