Χάμιλτον: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω μετά το 2021»

Χάμιλτον: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω μετά το 2021»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Λούις Χάμιλτον μίλησε για την σεζόν που κοντραριζόταν με τον Μαξ Φερστάπεν, όταν και ο Ολλανδός κέρδισε τον πρώτο του τίτλο στο… νήμα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκάθαρα, σκέφτηκα να σταματήσω (σ.σ. μετά το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι 2021). Εκείνη την περίοδο είχα πολλά στο μυαλό μου. Όμως το χειρότερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να πάρει αποφάσεις βασιζόμενος σε αισθήματα.

Όταν είσαι συναισθηματικά φορτισμένος, αρκετά συχνά δεν παίρνεις τις σωστές αποφάσεις. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος και περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα. Έπρεπε να καθαρίσει το μυαλό μου και μετά να πάρω τις σωστές αποφάσεις.

Ήμουν μαζί με τα ανίψια μου σε ένα πανέμορφο μέρος στη Χαβάι. Είχα μαζί μου την οικογένειά μου και κάποια στιγμή ένιωσα πολύ καλά με εμένα και αυτό με έκανε να θέλω να σηκωθώ και να συνεχίζω να αγωνίζομαι».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X