Ο φίλος του Αλμέιδα (και ελεύθερος) Αμερικανός δεξιός μπακ Τόμι Τόμσον στα Σπάτα! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο φίλος του Αλμέιδα (και ελεύθερος) Αμερικανός δεξιός μπακ Τόμι Τόμσον στα Σπάτα! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Επισκέψεις είχε σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα από πρώην ποδοσφαιριστή του - Είδε και χθες το ματς με την Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα… νέο πρόσωπο βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Ο λόγος για τον Αμερικανό δεξιό μπακ Τόμι Τόμσον, φίλο του Ματίας Αλμέιδα και των συνεργατών του από την θητεία τους στο MLS με τους Σαν Χοσέ Έρθκουεικς. Ο Τόμσον βρέθηκε χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει από κοντά τον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράιτον για το Europa League και σήμερα βρέθηκε και στην προπόνηση της Ένωσης στα Σπάτα, όπου μίλησε με όλους και είδε και την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».

Ο Τόμσον από το 2014 βρίσκεται στους Σαν Χοσέ (έπαιξε και δανεικός στους Σακραμέντο), είναι 28 ετών, με ύψος 1.70μ., αγωνίζεται ως δεξί μπακ και αυτό τον μήνα (Δεκέμβριος) μένει ελεύθερος από την ομάδα του.

Ο Αλμέιδα τον ξέρει πολύ καλά καθώς συνεργάστηκαν εκεί για δύο χρόνια και στα περισσότερα παιχνίδια του, τον είχε βασικό δεξί μπακ. Τον Οκτώβριο του 2018 ο «Πελάδο» αποφάσισε να «μετακομίσει» στο MLS αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς, παραμένοντας στην ομάδα της Καλιφόρνια έως τις 18 Απριλίου του 2022, όταν και αποχώρησε.

Και από ότι φαίνεται διατήρησαν εξαιρετικές σχέσεις μιας και ήρθε στην Αθήνα για να τον δει, όπως και το τιμ του, καθώς και επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ και ειδικότερα το ματς-φωτιά με την Μπράιτον.

Ο φίλος του Αλμέιδα (και ελεύθερος) Αμερικανός δεξιός μπακ Τόμι Τόμσον στα Σπάτα! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Με τους Σαν Χοσέ μετρά 221 παιχνίδια με 5 γκολ και 15 ασίστ, ενώ στους Σακραμέντο είχε 19 ματς, με 4 γκολ και 4 ασίστ. Την σεζόν που τελείωσε στο MLS είχε λίγο χρόνο με 21 συμμετοχές και μόλις 370 λεπτά, μπαίνοντας ως αλλαγή στα παιχνίδια. Μετρά στο βιογραφικό του και 14 παιχνίδια με την Κ20 των ΗΠΑ.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X