Πέμπτο ευρωπαϊκό ματς χωρίς εντός έδρας νίκη φέτος η ΑΕΚ

Πέμπτο ευρωπαϊκό ματς χωρίς εντός έδρας νίκη φέτος η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το αρνητικό σερί της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα αρνητικό σερί στα εντός έδρας ματς της στην Ευρώπη τρέχει η ΑΕΚ από το ξεκίνημα της σεζόν, αφού σε τρεις αναμετρήσεις για τους ομίλους του Europa League και δύο ματς για τα προκριματικά του Champions League η Ένωση έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Αρχικά οι «κιτρινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη ρεβάνς της νίκης με 1-2 στο Ζάγκρεμπ, που ήταν και η πιο… γλυκιά ισοπαλία της Ένωσης, αφού την έστειλε στα play off των προκριματικών του Champions League.

Στις 30 Αυγούστου, ωστόσο ήρθε η πιο… πικρή ήττα για τους «κιτρινόμαυρους», αφού ηττήθηκαν με 1-2 από την Άντβερπ και έμειναν εκτός από την φάση των ομίλων του Champions League… πέφτοντας σε αυτούς του Europa.

Το αρνητικό σερί συνεχίστηκε στο Europa League

Στις 5 Οκτωβρίου ακολούθησε το ισόπαλο 1-1 με τον Άγιαξ στην OPAP Arena και στις 9 Νοεμβρίου ήρθε η δεύτερη εντός έδρας ήττα στην Ευρώπη αυτή τη φορά από την Μαρσέιγ με 0-2.

Για την ΑΕΚ ακολούθησε ακόμη μια ήττα στην OPAP Arena σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση, αφού παρά την καλή της εικόνα η Ένωση «λύγισε» με 0-1 από την Μπράιτον, τελειώνοντας κάθε ελπίδα των «κιτρινόμαυρων» για πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X