«Μαγική» μπάλα στην προσπάθεια αντεπίθεσης (VIDEO)

«Μαγική» μπάλα στην προσπάθεια αντεπίθεσης (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

saravakosΗ συμμετοχή της ΑΕΚ στο πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας την περίοδο 1994-95, ήταν βαρίδι στην προσπάθεια της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις. Εκείνη την περίοδο είχαν υπάρξει μέχρι και συμπτώματα…κορεσμού στην Ενωση, έπειτα από την κατάκτηση τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων και το μυαλό είχε στραφεί στην ευρωπαϊκή προοπτική. Όταν τελείωσε πλέον το όνειρο, η ΑΕΚ στράφηκε στο πρωτάθλημα και τότε οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί είδαν απίστευτη μπάλα, κορυφαίου επιπέδου.

Χαρακτηριστικά είναι όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 1995. Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια και το ποδόσφαιρο που απέδωσαν οι παίκτες του Μπάγεβιτς ήταν εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα. Είναι ενδεικτικό πως πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο ημίωρο, η Ενωση είχε πετύχει τρία γκολ. Και αν δεν έριχνε ρυθμούς, τότε το πιθανότερο είναι πως ο δείκτης του σκορ θα υπερέβαινε κατά πολύ το τελικό 4-0.

Το συγκεκριμένο ματς υπήρξε μια μεγάλη παράσταση από τον Δημήτρη Σαραβάκο. Ο «μικρός» άνοιξε το σκορ έπειτα από υπέροχη προσπάθεια και ασίστ του Σαβέβσκι, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της Ενωσης με φοβερό βολέ από τα όρια της περιοχής. Ο Δημητριάδης πήρε τη σκυτάλη με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σαραβάκου. Στο δεύτερο μέρος, ο Σαραβάκος κέρδισε πέναλτι έπειτα από φοβερή προσπάθεια και ασίστ του Μανωλά και το εκτέλεσε εύστοχα για να πετύχει χατ τρικ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”FE02yaxHOVQ” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X