#Καμία Μόνη: Το VIDEO της δράσης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών από το Betsson Foundation και την ΑΕΚ BETSSON BC!

#Καμία Μόνη: Το VIDEO της δράσης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών από το  Betsson Foundation και την ΑΕΚ BETSSON BC!
Photo Credits: INTIME

Το Betsson Foundation για ακόμη μια φορά στηρίζει ενεργά το γυναικείο φύλο, κάτι που έχει αποδείξει έμπρακτα από την χορηγία της στην ομάδα polo γυναικών, την Άλιμος Ν.Α.Σ. Betsson, καθώς και με την πετυχημένη συνεργασία που έχει εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια με τον Σ.Ε.Γ.Ε.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στον αγώνα της ΑΕΚ BETSSON BC με τον ΠΑΟΚ, το Betsson Foundation μαζί με την AΕΚ BETSSON BC και τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (Σ.Ε.Γ.Ε.), στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την έμφυλη βία, «Όταν μιλάς, δεν είσαι ποτέ μόνη!»

Προς τιμή των γυναικών, η είσοδος ήταν δωρεάν για όλες ενώ σχολεία, ιδρύματα και ακαδημίες έδωσαν το παρόν και το γήπεδο γέμισε χρώμα από ροζ μπαλόνια με το μήνυμα«Καμία Μόνη».

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την δράση στον αγώνα AΕΚ BETSSON – ΠAΟΚ:

Μία τετραπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση σε περιμένει στην Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όταν είναι ΑΕΚ δεν πιάνεται | AEK Τalk 28/2/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X