Τζούκιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια»

Τζούκιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Τζούκιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την σημερινή αναμέτρηση με την Γκόρνικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Τζούκιτς με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Γκόρνικ συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια αλλά τόνισε πως δεν είχαν την δύναμη στο τέλος για να κάνουν το κάτι παραπάνω και να πάρουν τη νίκη.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε: «Συγχαρητήρια στη Γκόρνικ για τη νίκη. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και μας αντιμετώπισε καλύτερα και στα δυο παιχνίδια. Ήταν καλύτεροι και εμείς κυνηγήσαμε στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια  στην ομάδα μου γιατί έπαιξε καλά, αλλά δεν είχε την δύναμη στο τέλος να κάνει το κάτι παραπάνω να πάρει την νίκη».

Από την μεριά του ο προπονητής της Γκόρνικ, Τόμας Στρζαμπάλα τόνισε: «Για αρχή να ευχαριστήσουμε την ΑΕΚ για την φιλοξενία. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έπαιξε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση και μας πλησίασε στο σκορ. Ήταν ένα καλό ματς και υπήρχε μεγάλη δίψα και από τις δυο ομάδες και απολαύσαμε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X