ΑΕΚ: Από την Κεντρική πύλη η είσοδος του κόσμου σήμερα στα Άνω Λιόσια στον αγώνα με την Γκόρνικ!

ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του αγώνα με την Λουκέρνη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ενημέρωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο στο σημερινό παιχνίδι με την Γκόρνικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της ενημέρωσε τον κόσμο για την είσοδο του κόσμου στο σημερινό παιχνίδι με την Γκόρνικ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της για την αποψινή ευρωπαϊκή αναμέτρηση χάντμπολ με την Γκόρνικ στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, ότι η είσοδος ΟΛΩΝ των φιλάθλων θα γίνεται από την Κεντρική Πύλη (Τράπεζα Πειραιώς). Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30. Οι Πρωταθλητές μας, σας περιμένουν για μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά!

Ο κόσμος της ΑΕΚ θα μιλήσει και πάλι! Δίνουμε όλοι βροντερό «παρών» στις κερκίδες του Κλειστού των Άνω Λιοσίων για να πάρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται για να περάσουμε στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Τα εισιτήρια (τιμή 10 ευρώ) μπορείτε να τα προμηθευτείτε  σήμερα από τα Γραφεία από τις 11:00 έως τις 15:00 και έξω από το γήπεδο από τις 18:15.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X