Με πάθος και κόσμο για τη νίκη - Η ΑΕΚ σήμερα (19:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) κόντρα στην Γκόρνικ στα Άνω Λιόσια!

Τα Highlights του ΑΕΚ - Κρίενς Λουκέρνη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:45 την Γκόρνικ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 5η αγωνιστική του EHF European League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιο σημαντικό μέχρι τώρα παιχνίδι της στο EHF European League δίνει σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται (19:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων την Γκόρνικ για την 5η αγωνιστική του ομίλου.

Η «Ένωση» χρειάζεται μόνο τη νίκη για να πλησιάσει στον έναν βαθμό την 2η της βαθμολογίας Γκόρνικ και να ελπίζει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ΑΕΚ χρειάζεται δύο νίκες με Γκόρνικ και Κρίενς περιμένοντας πως την τελευταία αγωνιστική το Αννόβερο θα κερδίσει την Γκόρνικ. Στις τάξεις της ΑΕΚ περιμένουν και σήμερα την θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται η ομάδα.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι επιστρέφουν Λέμος και Ζάμπιτς που έλειψαν από το ματς με το Αννόβερο υπάρχουν ερωτηματικά για τη συμμετοχή του Παπαδιονυσίου.

Τζούκιτς: «Ένα παιχνίδι που θα κρίνει την μοίρα μας»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ντράγκαν Τζούκιτς με δηλώσεις του στο σάιτ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τόνισε πως το σημερινό παιχνίδι θα κρίνει την μοίρα τους στην Ευρώπη: «Ο αντίπαλος μας είναι σε θαυμάσια φόρμα και μας υποχρέωσε στην πιο οδυνηρή ήττα έως τώρα στη σεζόν. Για αυτούς αλλά και για εμάς, είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει την μοίρα της πρόκρισης στο EHF European League και περιμένω ένα δύσκολο κι αβέβαιο παιχνίδι έως το τέλος. Η Ζάμπριζε είναι μία νεανική, μαχητική και ποιοτική ομάδα με καλή καθοδήγηση και πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε τόσο ατομικά όσο και ως σύνολο, εάν θέλουμε να είμαστε χαρούμενοι στο τέλος».  Στον πρώτο γύρο στο Ζάμπριζε, η Γκόρνικ είχε επικρατήσει με 30-21. Ο Ουκρανός Μινότσκι με 28 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της Γκόρνικ εφέτος στη διοργάνωση ενώ περισσότερο παραγωγικοί από την ΑΕΚ είναι οι Κροάτες Μαντάλινιτς και Μαρτίνοβιτς με 22 γκολ καθένας τους και βρίσκονται μάλιστα αρκετά ψηλά στην λίστα με τους σκόρερ.

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X