Λούπος για την αυριανή «μάχη» του χάντμπολ: «Το κλειστό των Άνω Λιοσίων θα κοχλάζει από πίστη και πάθος»

Λούπος για την αυριανή «μάχη» του χάντμπολ: «Το κλειστό των Άνω Λιοσίων θα κοχλάζει από πίστη και πάθος»

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Πάνος Λούπος έστειλε το δικό του μήνυμα για τον αυριανό αγώνα με την Γκόρνικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό του μήνυμα για τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με την Γκόρνικ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων έστειλε ο Διευθυντής επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής, Πάνος Λούπος.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του καλεί τον κόσμο να στηρίξει τους Πρωταθλητές που παλεύουν ακόμα για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ συγκαταλέγει την αυριανή μάχη της ΑΕΚ με την Γκόρνικ, μέσα στις πέντε πιο σημαντικές. Κι έτσι είναι… Αύριο το Κλειστό των Άνω Λιοσίων θα «κοχλάζει» από πίστη και πάθος. Η στήριξη πρέπει να είναι μαζική και παθιασμένη για τους Πρωταθλητές Ελλάδος, που συναγωνίζονται στο τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο, κι έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Την προηγούμενη φορά, η μάχη στα Άνω Λιόσια είχε συμπέσει χρονικά με την απόβαση στη Μασσαλία. Αύριο η Ευρώπη θα διαπιστώσει ξανά, ποια ομάδα εκπροσωπεί την Ελλάδα στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα διαπιστώσει ξανά ποια ομάδα έχει το πιο πιστό και παθιασμένο φίλαθλο κοινό. Αύριο στις 19:45! ΜΟΝΟ ΑΕΚ! ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X