Πέδρο Άλβες: Ανακάλυψε το φαινόμενο Βινίσιους αλλά τον έχασε προσφέροντας μόνο 500.000 ευρώ

Πέδρο Άλβες: Ανακάλυψε το φαινόμενο Βινίσιους αλλά τον έχασε προσφέροντας μόνο 500.000 ευρώ
Photo Credits: INTIME

Ο Πέδρο Άλβες που βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ανακάλυψε τον Βινίσιους αλλά τον έχασε οταν προσέφερε λίγα στη Φλαμένγκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Εστορίλ Πέδρο Άλβες, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να πιάσει δουλειά στην ομάδα του Πειραιά αναλαμβάνοντας χρέη τεχνικού διευθυντή.

Ο 40χρονος, Πέδρο Άλβες προτού προσληφθεί στο πόστο του αθλητικού διευθυντή από την Εστορίλ, εργάζονταν ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπράγκα.

Ο Πέδρο Άλβες, όπως είχε αποκαλύψει, το 2016 ταξίδεψε στη Βραζιλία, όπου ανακάλυψε τον σχετικά άγνωστο εκείνη την εποχή Βινίσιους Ζούνιορ.

Ο 16χρονος τότε εξτρέμ έκανε απίθανα πράγματα σε σημείο ο Άλβες να καλέσει τον πρόεδρο της Μπράγκα προκειμένου να κλείσει άμεσα το μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Ο Πορτογάλος ωστόσο εκτίμησε λανθασμένα την χρηματιστηριακή αξία του Βινίσιους με συνέπεια, ο τότε σύλλογος του να μην απαντήσει ποτέ στην πρόταση που κατατέθηκε και η οποία δεν ξεπερνούσε τις 500.000 ευρώ!

«Το 2016 ταξίδεψα στη Βραζιλία για να παρακολουθήσω τον τουρνουά της Ιπιράνγκα.
Θα έπαιρναν μέρος στο Πόρτο Αλέγκρε, ομάδες με ποδοσφαιριστές των Κ-20 ομάδων. Ήταν η δεύτερη χρονιά μου στην Μπράγκα και είχα το πάθος να ταξιδεύω παντού.

Δεν είχα ξαναδεί ομάδες όπως οι Κορίνθιανς και Φλαμένγκο. Ο κόσμος μου μέχρι τότε ήταν σύλλογοι Β΄ κατηγορίας. Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα 17χρονο παιδί. Είχε φοβερή ταχύτητα και ήταν τόσο εκρηκτικός. Αμέσως τηλεφώνησά στον πρόεδρο της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαντόρ και του είπα: ‘Πρόεδρε, υπάρχει ένα παιδί εδώ που πρέπει να πάρουμε’. Με ρώτησε πως τον λένε και απάντησα: Βινίσιους Ζούνιορ.

Πήρα τον προπονητή Φονσέκα, κάλεσα όλο τον κόσμο. Ο πρόεδρος με ρώτησε με πόσα χρήματα πίστευα πως θα μπορούσαμε να κλείσουμε τον ποδοσφαιριστή. Του απάντησα 500.000 ευρώ. Έκανα λοιπόν απευθείας πρόταση στην Φλαμένγκο και τον μάνατζερ του Βινίσιους.

Το 2017 ήταν ήδη σταρ στη Λατινική Αμερική και εν συνεχεία μεταπήδησε στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 45 εκατ. ευρώ. Η Φλαμένγκο ποτέ δεν μου απάντησε. Ήταν η μεγαλύτερη ντροπή της ζωής μου.

Έκανα μια πρόταση που δεν έφτανε ούτε για καφέ. Είναι ένα παράδειγμα για το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε την αγορά», είχε πει χαρακτηριστικά ο Πέδρο Άλβες.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X