Παγιάν στο enwsi.gr: "Κάναμε αυτό που έπρεπε και στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε"

ΦΩΤΟ από το Παναχαϊκή - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

payanΗ ΑΕΚ πήρε χθες (28/1) την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας νικώντας την Παναχαϊκή (2-3) στο κλειστό γήπεδο της Αγυάς, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια για θριαμβολογίες, καθώς ακολουθεί το Final 4 του Λιγκ Καπ, όπου η Ένωση έχει “ραντεβού” με την… ιστορία της. Ο διαγώνιος της ΑΕΚ, Χόρχε Παγιάν μίλησε στο enwsi.gr για τη νίκη στην Πάτρα, για το Final 4 της Αλεξανδρούπολης, αλλά και για τον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας μέσα στην έδρα της Παναχαϊκής. Δεν παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο σετ. Στο δεύτερο και το τρίτο κάναμε αυτό που έπρεπε και στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε».

Για το Final 4 της Αλεξανδρούπολης είπε: «Εμείς θα πάμε να παίξουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Όσο καλύτερα γίνεται ως ομάδα και ο καθένας προσωπικά».

Συμπλήρωσε με ένα σύντομο σχόλιο για τον κόσμο της Ένωσης: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε και φώναξε και τους περιμένουμε στο Final 4».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X