«Λαβωμένη» και αποφασισμένη για το διπλό στα Γιάννενα η ΑΕΚάρα! (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

«Λαβωμένη» και αποφασισμένη για το διπλό στα Γιάννενα η ΑΕΚάρα! (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

H AEKάρα πάει στους «Ζωσιμάδες» με απουσίες, αλλά και αποφασισμένη για να φύγει με το διπλό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚάρα (17:00, Novasports Prime HD, LIVE μετάδοση enwsi.gr) στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ, με την ομάδα του Αλμέιδα ναι μεν να είναι λαβωμένη, αλλά ταυτόχρονα και αποφασισμένη να φύγει με το διπλό.

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει σε νικηφόρα ρότα, αρχικά για βαθμολογικούς λόγους, προσδοκώντας και σε απώλεια του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού (28β., φιλοξενείται στις 20:30 από τον Άρη) αλλά και για να πιάσουν εκ νέου τον Ολυμπιακό και να προσπεράσουν τον ΠΑΟΚ (27β. και 26β., αντίστοιχα, αμφότεροι όμως με ματς παραπάνω).

Επιπλέον, το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα θέλει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης (30/11) με την Μπράιτον στην OPAP Arena. Κάτι που φέτος έχει καταφέρει μόνο μία φορά (να πάει με νίκη σε ευρωπαϊκό ματς), κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα (12ος, 7β.) ψάχνει ακόμη το «τρίποντο» που θα τον απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη. Η αλήθεια είναι ότι πριν τη διακοπή πραγματοποίησε εκ των καλύτερών του φετινών εμφανίσεων, κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη. Παρόλα αυτά, περιορίστηκε στον έναν βαθμό (1-1), τον οποίο μάλιστα «τσίμπησε» στο φινάλε (86′).

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ, όπως αναφέραμε, ταξίδεψε στα Γιάννενα με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Η ΑΕΚ είχε δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής, τα οποία ήρθαν να προστεθούν σε εκείνα των τραυματιών Γκαρσία και Γιόνσον. Συγκεκριμένα, στην αποστολή της «Ένωσης» δεν συμπεριλήφθηκαν οι Αραούχο και Μουκουντί. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο δεύτερος διότι η εθνική Καμερούν δεν τον αποδεύσμευσε από τις κλήσεις (οι «κιτρινόμαυροι» πίεσαν μέχρι τελευταία στιγμή, όμως η Ομοσπονδία του δεν έστειλε το απαραίτητο σχετικό έγγραφο).

Στα της ενδεκάδας η ΑΕΚ φαίνεται πως θα παραταχθεί με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια με τους Βίντα και Κάλενς να είναι το δίδυμο των στόπερ. Οι Ρότα-Σιντιμπέ και Μοχαμάντι-Χατζισαφί διεκδικούν τις δύο θέσεις των μπακ με τους Σιμάνσκι και Πινέδα να είναι στον άξονα, αν και ο Γαλανόπουλος διεκδικεί επίσης θέση.

Η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Στις πτέρυγες ο Ελίασον φαίνεται πως θα είναι δεξιά με τον Γκατσίνοβιτς αριστερά και τους Πόνσε, Τσούμπερ ή Μάνταλο να διεκδικούν δύο θέσεις στη γραμμή κρούσης. Βεβαίως πολλά πράγματα στην ενδεκάδα θα εξαρτηθούν και από τη διαχείριση που θα κάνει ο Ματίας Αλμέιδα εν όψει Μπράιτον.

Το πλάνο του ΠΑΣ Γιάννινα

Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, σημαντική είναι η συμμετοχή στην αποστολή του Εραμούσπε, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον αυχένα. Μέσα και ο Λεό, εν αντιθέσει με τους τιμωρημένους Σόρια και Λιάσο, τον τραυματία Τζίνο και τους Έφορντ, Κύρκο, Μπιλμπάο και Μπεγκάλα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται ο Θανάσης Στάικος να παρατάξει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αυτή θα έχει δύο αλλαγές και αυτές είναι στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα με τον Πανάγου να είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Σόρια και ο Ροσέρο που θα πάρει τη θέση του τραυματία Τζίνο.

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι Κλέιμαν, Πανάγου, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίμας, Ροσέρο, Μπάλαν, Παμλίδης.

Οι διαιτητές του ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΚ. Βοηθοί του θα είναι ο Κωνσταντίνος Ψαρρής από τη Ζάκυνθο και ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την Αρκαδία και τέταρτος ο Δημήτριος Μαλούτας από την Ημαθία.

Στο VAR θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα και AVAR ο Ανδρέας Μειντάνας από την Αχαΐα.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X