Τι έκανε πέρσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ (VIDEO)

Τι έκανε πέρσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δύο νίκες και μία ήττα είχε την περσινή σεζόν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις φορές τέθηκε αντιμέτωπη με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περσινή σεζόν η ΑΕΚ μετρώντας δύο νίκες και μία ήττα.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League η ΑΕΚ επικράτησε στη Ριζούπολη με 2-0 των Ηπειρωτών. Ο Πινέδα άνοιξε το σκορ στο 39′ για να έρθει ο Άμραμπατ στο 87′ να κάνει το 2-0.

Ακολούθως η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια του ΠΑΣ στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας και τον απέκλεισε. Στο 6′ ο Κοσίδης έκανε το 1-0 για να έρθει στο 68′ ο Μάνταλος να γράψει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο παιχνίδι της περασμένης σεζόν που έγινε στα Γιάννενα στις 3 Ιανουαρίου 2023, ο ΠΑΣ επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ με τέρματα των Ριένστρα και Μπάλαν, ενώ για την ΑΕΚ μείωσε ο Αραούχο. Η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΣ είχε καταφέρει να κερδίσει την ΑΕΚ ήταν τον Απρίλιο του 2013 με 2-0 με γκολ των Κοροβέση και Γεωργίου, ενώ μια σεζόν προηγουμένως (2011-12) η ομάδα τότε του Άγγελου Αναστασιάδη κέρδισε με 2-1 την ΑΕΚ και εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X