Πάλεψε όσο μπορούσε η ΑΕΚ - Έχασε με 13-5 από τον ΝΟ Βουλιαγμένης!

Εικόνες από το ΝΟ Βουλιαγμένης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ έχασε με 13-5 από τον ΝΟ στην Βουλιαγμένη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 13-5 γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ από τον ΝΟ Βουλιαγμένης για την 12η αγωνιστική του Β’ Ομίλου, στον Λαιμό.

Η «Ένωση» δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο απέναντι σε έναν πολύ πιο δυνατό αντίπαλο που παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς ενώ η ΑΕΚ παρέμεινε στους 7.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η ΑΕΚ αν και έπαιζε καλή άμυνα, δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην επίθεση. Στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο, η «Ένωση» δεν μπόρεσε να σκοράρει, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ. Έτσι, ήρθε η ήττα με 13-5 από τη Βουλιαγμένη. Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» συγκεντρώνονται στο επόμενο παιχνίδι, που είναι εντός έδρας με τον Πανιώνιο.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΑΕΚ 13-5

Οκτάλεπτα: 3-1, 4-0, 3-0, 3-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ., Σπάχιτς 2, Καλογερόπουλος 1, Σαπουνάκης 1, Σπηλιώπουλος 1, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης Ν. 1, Καπότσης, Κουρούβανης 2, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης, Χατζής 3, Καστρινάκης Αθ.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης 1, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς Αλ, Σιαμάς Π., Ζαχόπουλος, Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια 1, Βούκσεβιτς 3, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ., Φωτεινάκης.

Διαιτητές: Βασιλείου, Αγγελίδης

Αλυτάρχης: Θέμης Χατζής

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X