Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στα Ιωάννινα - Μήνυμα στον κόσμο να μείνει μακριά από το γήπεδο

Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στα Ιωάννινα - Μήνυμα στον κόσμο να μείνει μακριά από το γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Χωρίς την στήριξη του κόσμου της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στα Ιωάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς κόσμο θα πάει η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στους «Ζωσιμάδες».

Η ηπειρώτικη ΠΑΕ δεν διέθεσε εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της ΑΕΚ ενώ η αστυνομία απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και τη μεμονωμένη μετακίνηση.

Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο να μείνει μακριά από τους «Ζωσιμάδες», σεβόμενοι τους περιορισμούς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Φίλοι της ΑΕΚ

Όπως και σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στις εγχώριες διοργανώσεις, έτσι και σε αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17.00, 26/11), η ΠΑΕ ΑΕΚ αιτήθηκε την χορήγηση εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, όπως έκανε και στα αμέσως προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της, δεν διαθέτει εισιτήρια για φιλοξενούμενους οπαδούς.

Επιπλέον, έπειτα από σχετική εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, υπάρχει υπουργική απόφαση απαγόρευσης τόσο οργανωμένης, όσο και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Με αυτά τα δεδομένα για μια ακόμη φορά ζητάμε από τους φιλάθλους μας να σεβαστούν απόλυτα τους περιορισμούς που θέτει η συγκεκριμένη απόφαση και να μείνουν μακριά από το στάδιο «Ζωσιμάδες» και την πόλη των Ιωαννίνων γενικότερα. Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα δείξετε κατανόηση και για μια ακόμη φορά θα προστατεύσετε την ΑΕΚ».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X