ΑΕΚ: Για τη νίκη (18:00) κορυφής με Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Εικόνες από το ΑΕΚ - Κρίενς Λουκέρνη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 9η αγωνιστική της Handball Premier

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αφήνει για λίγο στην άκρη τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της και καλείται να στρέψει εκ νέου την προσοχή της στο Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς σήμερα στις 18:00 αντιμετωπίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ιωνικό για την 9η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά τη νίκη του ΟΣΦΠ/Ομίλου Ξυνή κόντρα στον Διομήδη. Το παιχνίδι μόνο εύκολο δε θα είναι, καθώς οι «μπλε» είναι μία ομάδα ιδιαίτερα επικίνδυνη, ιδίως στο «Ζ. Αλεξάνδρου» ωστόσο η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και θα επιδιώξει μάλιστα να το πετύχει κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων. Ο Ντράγκαν Τζούκιτς έχει στη διάθεσή του όλους τους διαθέσιμους αθλητές. Καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του και την ευρωπαϊκή «μάχη» με την Γκόρνικ Ζάμπρζε που έρχεται. Ο Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: «Παίζουμε με τον Ιωνικο σε μια πολύ μεγάλη σειρά αγώνων που δίνουμε αυτό το διάστημα. Καλούμαστε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά χωρίς να σκεφτούμε το ματς της Τρίτης που έρχεται. Μόνο έτσι θα φτάσουμε στους δυο βαθμούς».

Χωρίς την παρουσία θεατών θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας της ΑΕΚ με τον Ιωνικό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ καθώς το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας δεν διαθέτει πιστοποιητικό πυρασφάλειας.  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής με την οποία ενημερώνει επίσημα τον κόσμο: Η ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι ο εκτός έδρας αγώνας χάντμπολ του Σαββάτου με τον Ιωνικό ΝΦ, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών, λόγω ελλείψεως πιστοποιητικού πυρασφάλειας του Κλειστού γυμναστηρίου του Ιωνικού.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Handball Premier (9η αγωνιστική)

Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος ΓΣ- ΓΑΣ Κιλκίς

(Σκλαβενίτης- Βήτας, Μίγκας)

Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- Bianco Monte Δράμα

(Πατιός- Πήτας, Αγγελίδης)

Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- ΑΣΕ Δούκα

(Τσιάνας- Τόλιος, Κατσίκης)

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ

(Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Μεϊμαρίδης- Μιχαηλίδης)

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Affidea- AEK

(Φωκίτης- Γιακαλής, Ανταλής)

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X