Νίκη στον τάφο του Ινδού με αντίπαλο τον…Κατσικάρη (VIDEO)

Νίκη στον τάφο του Ινδού με αντίπαλο τον…Κατσικάρη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsosic-katsikarisΣυνεχίζοντας τις αναφορές στο ταξίδι στον χρόνο και στον μύθο που έχτισαν οι «μοϊκανοί», φτάνουμε στη σεζόν 1988-89. Μια μέρα σαν σήμερα του 1989, η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από τον Σπόρτινγκ στο κλειστό της Λεωφόρου. Σε εκείνο το ματς, η Ενωση επικράτησε με 91-82, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον μεγάλο Ντάνι Βρέινς. Ωστόσο, στα αξιοσημείωτα εκείνης της αναμέτρησης ήταν η παρουσία του Φώτη Κατσικάρη, μετέπειτα παίκτη, βοηθού προπονητή και τεχνικού της ΑΕΚ, ως αντιπάλου της με τη φανέλα του Σπόρτινγκ.

Αυτό που ξεχωρίζει βέβαια είναι η επιβλητική παρουσία των «κιτρινόμαυρων» πιστών μέσα στον Τάφο του Ινδού. Ο Σπόρτινγκ, έχοντας ακόμα στην πεντάδα τους Αγγελίδη και Παπαδημητρίου, ήταν ιδιαίτερα ισχυρός εκείνη την περίοδο. Αλλά η ΑΕΚ έκανε καλή εμφάνιση και στηριζόμενη στην επιθετική της ισχύ, πήρε τελικά τη νίκη. Για την «Βασίλισσα» είχαν αγωνιστεί σε εκείνο το παιχνίδι οι: Παταβούκας (21), Αγιασωτέλης (4), Γιαννόπουλος (11), Γκέκος (27), Βρέινς (20), Αριδάς, Σκουρτόπουλος (2), Κουντουράκης (6).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”6RpDVwwSp_4″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X