ΑΕΚ: Προπονήθηκαν Πινέδα και Κάλενς σήμερα στα Σπάτα

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν Πινέδα και Κάλενς σήμερα στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Μπήκαν κανονικά στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Ορμπελίν Πινέδα και ο Αλεξ Κάλενς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκαν οι επιστροφές διεθνών ποδοσφαιριστών για την ΑΕΚ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα και ο Αλεξάντερ Κάλενς ήταν οι δύο τελευταίοι διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ που επιστρέψαν χθες στην Ελλάδα για να τεθούν στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα ενόψει των επόμενων αγώνων της Ένωσης. Σήμερα μάλιστα ενσωματώθηκαν και οι δυο στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα.

Οι Ορμπελίν Πινέδα και Αλεξάντερ Κάλενς αγωνίστηκαν κανονικά για τις εθνικές τους ομάδες, με τον πρώτο να βοηθάει τους «ελ τρι» να γλιτώσουν από έναν αποκλεισμό σοκ από την Ονδούρα και τον δεύτερο να βάζει το… λιθαράκι του στο να πάρει το Περού μόλις τον δεύτερο βαθμό του στην διαδικασία αυτή των προκριματικών κόντρα στη Βενεζουέλα.

Ως προς τους υπόλοιπους, τόσο ο Λιβάι Γκαρσία, όσο και ο Γενς Γιόνσον συνέχισαν το συντηρητικό τους πρόγραμμα και θα απουσιάσουν από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή.

Η ομαδα του Ματίας Αλμέιδα προπονείται αύριο στις 10 το πρωί και στην συνέχεια γευματίζει στα Σπάτα κι αναχωρεί για Γιάννινα.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X