Ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο της Ιρλανδίας ο Πογέτ σύμφωνα με το BBC

Ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο της Ιρλανδίας ο Πογέτ σύμφωνα με το BBC
Photo Credits: INTIME

Τι γράφει το BBC για τον Γκουστάβο Πογέτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την στιγμή που δίπλα στην παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής μας υπάρχει ένα… ερωτηματικό, έρχεται ένα δημοσίευμα του έγκυρου BBC να συμπεριλάβει τον Γκουστάβο Πογέτ στη λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς για την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας.

«Ο Ουρουγουανός βοήθησε να σφραγιστεί η μοίρα του Κένι οδηγώντας την Ελλάδα στις εντός και εκτός έδρας νίκες επί της Ιρλανδίας στα προκριματικά του Euro 2024. Περιέργως, ο Πογέτ μπήκε στη συζήτηση δηλώνοντας δύο φορές το ενδιαφέρον του για τη δουλειά στην Ιρλανδία», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και προσθέτει:

«Ο 56χρονος έχει υποστηρίξει ότι η συνεργασία του με την Ελλάδα θα τελειώσει μετά τα πλέι οφ τον Μάρτιο, ακόμα κι αν την οδηγήσει στα τελικά. Η προπονητική καριέρα του πρώην μέσου της Τσέλσι και της Τότεναμ τον έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, από την Μπράιτον μέχρι την Μπέτις και την Μπορντό, τη Σαγκάη μέχρι το Σαντιάγο. Ωστόσο, ο Πογέτ είχε σύντομες περιόδους σε ορισμένες δουλειές. Δεν άντεξε ούτε ένα χρόνο στην ΑΕΚ, τη Ρεάλ Μπέτις, τη Σανγκάη Σενχούα, την Μπορντό ή την Ουνιβερσιδάδ Κάτολικα, και αυτό σίγουρα θα ήταν μια σκέψη για την Ομοσπονδία», καταλήγει.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X