Λιάπης στο enwsi.gr: «Σημαντικό ότι κοιτάμε ομάδες σαν το Αννόβερο στα μάτια» (VIDEO)

Λιάπης στο enwsi.gr: «Σημαντικό ότι κοιτάμε ομάδες σαν το Αννόβερο στα μάτια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Νίκος Λιάπης μίλησε στο enwsi.gr για την εμφάνιση κόντρα στο Αννόβερο και τις πιθανότητες πρόκρισης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρά την υπερπροσπάθεια δεν κατάφερε κόντρα στο Αννόβερο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πλέον καλείται να τα δώσει όλα στα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου απέναντι σε Γκόρνικ και Κρίενς για να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που έχει ακόμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European League.

Μετά το τέλος του αγώνα με το Αννόβερο ο Νίκος Λιάπης μίλησε στο enwsi.gr τόσο για τις εμφανίσεις της ΑΕΚ στα δύο τελευταία ματς απέναντι στην Γερμανική ομάδα όσο και για τις πιθανότητες πρόκρισης. Αρχικά ο παίκτης της στάθηκε στα θετικά που κρατάει η ομάδα από τα παιχνίδια απέναντι στο Αννόβερο: «Κρατάμε ότι δείξαμε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Δείξαμε ότι είχαμε μεγαλύτερη υπομονή και στην επίθεση και στην άμυνα. Παρόλα αυτά δεν ήταν αρκετά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα καθώς παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Κρατάμε επίσης την ψυχραιμία που δείξαμε μέχρι το 50′ και προχωράμε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Σε ερώτηση για το αν οι εμφανίσεις κόντρα στο Αννόβερο τους έδωσαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα στο γήπεδο σχολίασε: «Σίγουρα ότι κοιτάμε τέτοιες ομάδες στα μάτια, μας βοηθάει και εμάς ψυχολογικά, μας δίνει επιπλέον κίνητρο και όπως είπατε αυτοπεποίθηση και προσωπικά αλλά και σαν ομάδα».

Τέλος αναφερόμενος για το αν πιστεύουν ακόμα στην πρόκριση στην επόμενη φάση ο παίκτης της ΑΕΚ τόνισε: «Εννοείται πως την πιστεύουμε. Εμείς θα πάμε να τα δώσουμε όλα στα δύο τελευταία παιχνίδια και ότι προκύψει».

Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Λιάπη στην κάμερα του enwsi.gr:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X