Νίκη για να εδραιωθεί μόνη στην κορυφή - Η ΑΕΚ σήμερα (17:00) κόντρα στο Μαρκόπουλο!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Άρης
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ δίνει σήμερα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Μαρκόπουλο για την 6η αγωνιστική της Volleyleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει στις 17:00 το Μαρκόπουλο εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική της Volleyleague.

Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Μετά τη νίκη και την ανατροπή επί του Άρη το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό και θα αγωνιστεί σήμερα με ανεβασμένη ψυχολογία με μοναδικό στόχο φυσικά το τρίποντο που θα την εδραιώσει στην πρώτη θέση. Το παιχνίδι ουσιαστικά είναι ντέρμπι κορυφής καθώς το Μαρκόπουλο ακολουθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και  με νίκη η ΑΕΚ θα απομακρυνθεί κι άλλο από τους διώκτες της. Η ομάδα ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της με όλες τις παίκτες να είναι έτοιμες για να τα δώσουν όλα προκειμένου να πανηγυρίσουν την 6η σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

«Θα τα δώσουμε όλα για μια ακόμη νίκη»

Η πασαδόρος της ΑΕΚ, Παναγιώτα Ξανθοπούλου με δηλώσεις της στο aek.gr σχολίασε για το σημερινό παιχνίδι: «Το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο είναι σημαντικό για εμάς. Είναι μια ομάδα μαχητική που έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Ωστόσο εμείς όπως και σε κάθε παιχνίδι θα τα δώσουμε όλα έτσι ώστε να πάρουμε την νίκη και να παραμείνουμε πρώτες.

Από την μεριά της η Όλγα Στράντζαλη επισήμανε: «Προερχόμαστε από ένα ικανοποιητικό σερί νικών, με κάποια σκαμπανεβάσματα όμως στην απόδοση μας. Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να βγάλουμε τα πράγματα στα οποία δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο. Το Μαρκόπουλο είναι μια πολύ καλή ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Εμείς πηγαίνουμε για την νίκη».

Volley League Γυναικών – 6η αγωνιστική

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Μετς, 15.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο. Θήρας

Διαιτητές: Κουτσούλας, Γεωργιάδης Στ.

Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, 17.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil – Α.Ε.Κ.

Διαιτητές: Γεωργάκη, Μενεσλής

Γυμναστήριο Μίκρας, 18.00: Α.Σ. Άρης – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Δρανίτσας

Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.30: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων – Α.Ο. Λαμίας 2013

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Μούζουλας

Γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης», 19.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος – Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικάκης

Γυμναστήριο «Α. Φώτσης», 19.30: Ηλυσιακός Α.Ο. – Α.Σ.Π. Θέτις

Διαιτητές: Ράντσιου, Κατσούλης

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X