Μάλλιος: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την προσπάθεια»

Μάλλιος: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την προσπάθεια»
Photo Credits: INTIME

Ο Χάρης Μάλλιος στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ΑΕΚ στο σημερινό ματς με το Αννόβερο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Χάρης Μάλλιος εκπροσώπησε την ομάδα χάντμπολ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με το Αννόβερο.

Ο παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στο Αννόβερο για τη νίκη. Είναι πολύ σταθερή ομάδα και με πολύ ποιότητα αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και στην ομάδα μου και θεωρώ πως αξίζαμε έστω τον έναν βαθμό με την εικόνα που δείξαμε στα 51 λεπτά του αγώνα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φίλους μας για την ατμόσφαιρα που υπήρχε σήμερα στο γήπεδο, ήταν σημαντικό για μας.

Από το Αννόβερο μίλησε ο Στριμέγιαν Τίλεν τονίζοντας: «Συγχαρητήρια για το παιχνίδι στην ΑΕΚ, προετοιμαστήκαμε πολύ για αυτό το παιχνίδι και θέλαμε να έρθουμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και τα καταφέραμε και αυτό βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας που ήρθαν από το Αννόβερο, μας βοήθησαν πάρα πολύ».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X