Τζούκιτς: «Θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος για την πρόκριση»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αννόβερο
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά το αποψινό παιχνίδι με το Αννόβερο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις απουσίες των τραυματιών Λέμος και Ζάμπιτς στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Τζούκιτς μετά το τέλος του αγώνα με το Αννόβερο.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στο Αννόβερο, προσπαθήσαμε να τους πιέσουμε σήμερα και τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σαν ομάδα Μπουντσελίγκα και μπήκαμε στην νοοτροπία για την περισσότερη διάρκεια του παιχνιδιού, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε Ευρώπη και Μπουντεσλίγκα αν και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάνε αρκετά καλά. Σε εμάς τώρα χρειαζόμασταν παίκτες στον πάγκο οι οποίοι μας έλειπαν όπως ο Ζάμπιτς και ο Λέμος. Προσπαθήσαμε να τους αιφνιδιάσουμε αλλά στο εμπειρία του Αννόβερου μέτρησε και κέρδισαν το παιχνίδι. Θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε την πρόκριση».

Ο προπονητής του Αννόβερου, Χειομάρ Φέλιξον σχολίασε από την μεριά του:  Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την εμφάνιση της. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Παίξατε ήρεμα στο περισσότερο χρόνο του αγώνα αλλά πιστεύω πως στο δεύτερο ημίχρονο η εμπειρία μας και τα σωστά ανεβάσματα που κάναμε, κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι προς εμάς και είμαι περήφανος για το πως ανταπεξήλθαν οι παίκτες μου σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X