Ξαφνικό πρόβλημα με τον Πεταυράκη, βάζει… "πονοκέφαλο" για τον Δέλλα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

petavrakisΗ θέση του αριστερού μπακ στην ενδεκάδα, είναι ίσως η μοναδική με την οποία ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει ασχοληθεί εδώ και περίπου τέσσερις μήνες. Ο Σταύρος Πεταυράκης με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, έχει «καπαρώσει» την θέση του βασικού. Άλλωστε υπήρχε και η περιπέτεια του Τάσου Τσουμάγκα, που τον είχε οδηγήσει στο χειρουργείο. Πάντως τώρα ο Δέλλας φαίνεται πως αναγκαστικά θα πρέπει να… ασχοληθεί και πάλι με την συγκεκριμένη θέση.

Στην σημερινή προπόνηση ο Πεταυράκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω μιας ενόχλησης στον τετρακέφαλο. Δεν είναι βέβαιο πως πρόκειται για ένα πρόβλημα που είναι σοβαρό. Ωστόσο ο Δέλλας θα περιμένει τις επόμενες δυο προπονήσεις, για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να έχει τον Πεταυράκη στην διάθεση του για το ματς του Σαββάτου. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να… πειραματιστεί για την συγκεκριμένη θέση, με δεδομένο πως ο Τάσος Τσουμάγκας, ο οποίος σήμερα έκανε μόνο θεραπεία, δύσκολα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X