Μαχρέζ: «Δική μου η απόφαση να φύγω από τη Σίτι»

Μαχρέζ: «Καλή στιγμή να κατακτήσουμε το Champions League»
Photo Credits: INTIME

«Ο Γκουαρντιόλα και η διοίκηση ήθελαν να μείνω, αλλά αποφάσισα να φύγω»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Σαουδική Αραβία και στην Αλ-Αχλί έως το 2027 συνεχίζει από το καλοκαίρι την καριέρα του ο Ριγιάντ Μαχρέζ, αφήνοντας τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του Αλγερινού ακραίου επιθετικού δεν δημοσιοποιήθηκαν, ωστόσο τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης αποδέχθηκαν πρόταση της Αλ-Αχλί ύψους 35 εκατ. ευρώ συν πέντε εκατομμύρια ως μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Μαχρέζ, που πέτυχε 78 γκολ και μοίρασε 59 ασίστ σε 236 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σίτι, με την οποία πανηγύρισε 11 τρόπαια, συμπεριλαμβανομένων πέντε πρωταθλημάτων Αγγλίας, μετά τη μεταγραφή του από τη Λέστερ το 2018, μίλησε για την αποχώρηση του από το Μάντσεστερ: «Ηταν καθαρά δική μου η απόφαση.

Ο Γκουαρντιόλα και η διοίκηση ήθελαν να μείνω, αλλά αποφάσισα να φύγω, καθώς η πρόταση ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσα να πω όχι», τόνισε σχετικά ο 32χρονος άσος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X