«Δεδομένος ο υποβιβασμός της Μάντσεστερ Σίτι εφόσον κριθεί ένοχη»

«Δεδομένος ο υποβιβασμός της Μάντσεστερ Σίτι εφόσον κριθεί ένοχη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεδομένο θεωρεί τον υποβιβασμό της Μάντσεστερ Σίτι εφόσον κριθεί ένοχη για οικονομικές παραβάσεις, ο πρώην σύμβουλος του συλλόγου, Στέφαν Μπόρσον.

Η ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών της Έβερτον για οικονομικές παραβάσεις φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στην Premier League, καθώς στο στόχαστρο έχουν μπει Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Οι Πολίτες βρίσκονται υπό έρευνα για 115 παραβάσεις, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2024.

Ο πρώην σύμβουλος του συλλόγου, Στέφαν Μπόρσον, εμφανίστηκε βέβαιος για το ποια θα είναι η ποινή εφόσον η Μάντσεστερ Σίτι κριθεί ένοχη.

«Πολλά μπορούν να συμβούν στη Σίτι εάν κριθεί ένοχη. Θα είναι πολύ σοβαρό. Μια τεράστια ιστορία, όχι μόνο για το ίδιο το ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα. Θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Κοιτώντας το από την ποδοσφαιρική πλευρά, είναι απίθανο να μη δούμε τον υποβιβασμό της ομάδας, εάν τελικά κριθεί ένοχη. Λογικά θα μάθουμε την απόφαση μέσα στο 2024», δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Sun».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X