Για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου απέναντι στην Παναχαϊκή (17:00 enwsi.gr)

Να κάνει ποδαρικό με το δεξί και μειώσει τη διαφορά από την κορυφή (17:30 enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

petroglouΗ ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή (17:00 enwsi.gr) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών, στην Πάτρα. Η Ένωση θέλει να αφήσει πίσω την ήττα της Παρασκευής (24/1) από τον Παναθηναϊκό και να πάρει μόνο τη νίκη στο κλειστό γήπεδο της Αγυάς που θα της δώσει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Άκης Φλαούνας και με χθεσινές του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως το μυαλό του και των παικτών του είναι μόνο στον σημερινό (28/1) αγώνα Κυπέλλου και δεν “ταξιδεύει” από τώρα στην Αλεξανδρούπολη. Αυτό πρέπει να αποδειχθεί και στο παρκέ ώστε οι “κιτρινόμαυροι” να πάρουν το εισιτήριο της οχτάδας. Αν και νεοφώτιστες η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλο και αυτό το δείχνει και η βαθμολογία της Volleyleague με την Ένωση να βρίσκεται στην 5η θέση με 25 βαθμούς και να παλεύει για την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος, ενώ η Παναχαϊκή βρίσκεται στην 12η και τελευταία θέση με 8 βαθμούς και προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αντιμετωπίζει μόνο το πρόβλημα τραυματισμού του Γιάννη Τοκάνη που είναι άρρωστος και αποκλείστηκε από την αποστολή. Κατά τα άλλα η Ένωση θα παραταχθεί με όλους τους έμπειρους παίκτες της και είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο βήμα στο Κύπελλο, καθώς είναι ο πρώτος αγώνας της ομάδας στον θεσμό. ΑΕΚ και Παναχαϊκή ξανασυναντήθηκαν τη φετινή σεζόν για την 11η αγωνιστική της Voleyleague και η Ένωση πήρε μία εύκολη νίκη στην Γλυφάδα με 3-1 σετ.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X